Tentang Flu, Babi!

Aku seperti merasa membaca The Onion saat membaca berita di Reuters ini.

Dari judulnya aja bikin ngakak, “Afghanistan’s only pig quarantined in flu fear”.

Lebih jauh lagi dalam berita ini kita bisa membaca bagaimana penghuni paling terkenal dalam kebun binatang di Afghanistan ini, seekor singa bernama (alm.)Marjan bertarung melawan pejuang Mujahid. Let me quote:

Mujahideen fighters then ate the deer and rabbits and shot dead the zoo’s sole elephant. Shells shattered the aquarium.

One fighter climbed into the lion enclosure but was immediately killed by Marjan, the zoo’s most famous inhabitant. The man’s brother returned the next day and lobbed a hand grenade at the lion leaving him toothless and blind.

He have to get a medal for his courageous act. He is freakin war hero for the Zoo vs Mujaheed battle!

Dan mereka bilang Mujaheed itu pemberani? Hey, dia ngelempar granat ke seekor singa di dalam kandang! Itu tindakan paling pengecut. Kalau memang berani harusnya dia menantang Marjan dalam hand-to-hand combat.

Okey.. kembali soal flu babi, artikel ini menulis:

Some visitors were not concerned about the fate of the pig and said locking it away was probably for the best.

“Influenza is quite contagious and if it passes between people and animals then there’s no need for the pig to be here,” zoo visitor Farzana said.

They say people can act like pig. But sometimes, pig are better than some ignorant people. Kenapa nggak dikembalikan ke China? Atau kasihkan aku aja… babi kecap itu enak, Jendral!😀

Dasar Flu, Babi!

Apakah kamu paham tentang flu babi?

About dnial

You don't see anything You don't hear anything You don't know anything Move along and pretend nothing happen

Posted on 7 Mei, 2009, in jayus, joke and tagged , , , . Bookmark the permalink. 7 Komentar.

  1. Never try to teach a pig to sing. You waste your time and you annoy the pig.

    1973 Robert A. Heinlein, Time Enough for Love

  2. Flu babi: hukuman untuk orang – orang yang berbuat aniaya

  3. hha, bulan depan ada flu paan lg y??
    lam kenal..

    http://agel.keren.la

  4. Saya aja baru ngerti flu babi setelah baca ini.:mrgreen:

  5. kasian babinya kena flu..🙄

  6. ehm..boleh nanya2 ttg blog ga?
    aku lagi buat baru..
    masi buta..gag tau apa2 ttg blog..
    boleh share gag?
    YM nya apa kk? YM ku di era_yustika@yahoo.com,add yp.. mo nanya2.. hehehhe
    tx ya…
    kalo mau hub email ku…
    gbu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: